6.7.2013

Day 9: Vossikka- ajelua kerrakseen

Heissan,

Meillä meni vähän myöhään eilen. Mentiin kylille jossain iltakymmenen aikaan, ja takasin kämpillä oltiin kolmelta. Siellä me oltiin "kännikuskaajina" kun ihmiset halus festarialueelta keskustaan baariin tai kotiin. 
Ensin ajettiin autolla keskustan läpi ja katottiin, ettei täällä ketään oo. Siinä mietittiin sitte että kannattaako meiän ollenkaan lähtee edes kokeilemaan, jos sitä populaatiota ei kerran näkyny. Päätettiin sitte edes yrittää. Ja se kannatti. Porukka tykkäs "hevostaksista", ja onhan se nyt tyylikkäämpi matkustustapa kun tavallisella ja tylsällä taksilla. Vaikka normitaksi ois ollu puolet, ellei kolme kertaa halvempi, ihmiset valitsi heppakyydin. Ja mukavia ihmisiä oli, puhetta pukkas ja kaikki oli hyvällä tuulella. Oli meiän kyydissä julkkiskin, Tino Ahlgren. Joo, älkää edes kysykö kuka se on.
Jossain kahentoista aikaan oltiin jo lähössä, mutta halukkaita oli niin paljon, että päästiin lähtemään vasta siinä puol kolmelta. Ja kaikenlisäks alko satamaan. Onneks oli vaan pieni kuuro, mut kyllähän siinä kylmä sen jälkeen tuli. Ja väsymys iski. Heti kun pääsin sänkyyn niin alko unien näkeminen.
Särkiä oli eilen reipas bolle.


Ja tänään taas mentiin päivällä. Siljaki oli mukana. Aluks oltiin vaunuissa mukana, mut sitten alettiin mainostamaan vossikka- ajelua. Oli meillä hienot laput ja kaikki, mut ei kuulema ihmisiä kiinnostanu. Tai sitten sanoivat että liian kallista. Ajatelkaas, että mitä hevonen+varusteet+ylläpito+vaunut on maksaneet yhteensä. Kyllä me pari hassua lappua saatiin annettua ihmisille jotka oli edes pikkasen kiinnostuneita.
Puoltoista tuntia siinä käppäiltiin ympäri Kemijärven hoodeja. Nyt on tullu tutuks kaikki kadut ja kaupat. Ruokapaikatkin on tiedossa. Että sitten kun sinne seuraavan kerran mennään, ei näytetä ihan turisteilta kun osataan jopa suunnistaa keskustassa! :)


Reipas Kai töissä :)

Ja Kaitsua ei liikenne haittaa ollenkaan


On se komia polle!



Me nähtiin tänään Antti Tuisku! Haha. Ei oltu edes festarialueella, kun ulkopuolellekkin näky ja kuulu ihan yhtä hyvin. Siljan mielestä Ande oli söpö :D

Ja huomenna Kemijärven raveihin!

-Ida

1 kommentti: