27.7.2013

Day 30: Älä tule paha kakku

Hellouu,

Tässähän tää päivä on menny melkeinpä samanlailla kun edellinenki. 

Aamulla kerppujen tekoa. Päivällä ajettiin Veikolla. Ajelun jälkeen käytiin uimassa, ja oli muuten lämmintä vettä! Aurinko oli lämmittäny veden niin lämpimäks, että pysty suoraan mennä uimaan. Vietettiin ainakin kevyt puol tuntia vedessä.


Hiukka hikinen hepo


Illalla käytiin Siljan ja Mian kanssa hakemassa vähän matkan päästä pellolta heinäpaaleja. Nyt on ainaki heinää, ja lisää on huomenna tulossa.

Noi muut kävi vielä iltasella pulahtamassa, ja mä jäin rannalle odottelemaan. En kyllä kauaa jaksanu siellä hyttysten syötävänä seistä, ja lähin takasin talolle. Ja kun ne tuli takasin, oli ne jostain löytäny katiskan jossa oli pari ahventa ja hyvä kokonen hauki. Helppo saalis.

Huomenna ois tarkotus lähteä aamulla käymään Kemijärvi hoodeilla. Saas nähä, onko siellä mitään elämää. Sunnuntai ja kesäloma. Ei ehkä ihan paras päivä lähteä tutkimaan Kemijärven kylää. Nooh, kyllä siellä varmaan ainakin joku ruokapaikka on auki :P




Leivottiin tänään kakku Siljan ja Rimin kanssa. Sisältää vadelmia, mustikoita, kakkumoussea, banaania ja suklaakastiketta. Näyttää ihan hyvältä eiks vaan? Tohon kakkuun niiin sopii sanonta "Ulkonäkö voi pettää". Nimittäin mulle kävi pikkunen äksidentti ton sulkaatikastikkeen kanssa. Se palo pohjaan (en kyllä ymmärrä että missä vaiheessa se ehti, kun koko ajan sekotin) eikä maistunu kovinkaan hyvältä. Eli se pilas sitte koko kakun maun. Muuten oli hyvä. Jos ois huomannu maistaa sitä kastiketta ennen kakkuun laittoa, niin ois tältäkin vahingolta vältytty. Virheistä oppii (vaikken tiiä mikä mun virhe tässä nyt oikein oli).

Huomenna ois ainakin näin alustava suunnitelma, että koko porukka lähtis maastoon heppojen kanssa. Kuulostaa kivalta suunnitelmalta :)

-Ida

1 kommentti: