3.7.2013

Day 6: Leiriläisten kosto

Iltaa,

Tänään olin tosiaan keittiöhommissa. Laitettiin Helin ja Rimin kanssa aamupala, lounas ja päivällinen. Lounaaks oli nugetteja ja ranskalaisia. Meni niitä nugeja 6 pakettia ja ranuja 3 kiloo. Päivälliseks oli sitte kanarisottoa.



Jotenki on koko päivän ollu sellanen vetelä olo. Johtu varmaan siitä, etten kauheesti käyny ulkona ennen kello viittä. 

Keltainen poni Elsa

Marsvin Myke


Saatiin tänää Siljan kanssa leiriläisiltä leirikasteen tapanen "leirikuiva". Se, että meiät siihen valittiin taitaa johtua siitä, että syötettiin niille wasabipähkinöitä ja kerrottiin miten nugetit tehdään. Olin jonkun aitauksen luona, ja käänsin pään tallia kohti. Siellä leiriläiset hyökkäs Siljan kimppuun ja kohta Silja juoksee mun luokse niitä pakoon. Nooh, siinä ne sitte yritti saada meitä niitten vangeiksi, mutta me päästiin aina pois niitten otteista. Pienen suostuttelusession jälkeen uhrauduttiin Siljan kanssa sitte leirikuivaan. Ensin ne sitoi meiän silmät, ja sitten meillä oli omat "sokean opaskoirat", jotka johdatteli meitä pitkin pihaa. Välillä ne pyöritti meitä ympäri, ettei tajuttais missä päin pihaa ollaan. Tunnusteltiin eri juttuja, ja arvailtiin missä milloinkin oltiin. Jossain vaiheessa mut tungettiin trailerin sisään. Lopuks meiät laitettiin kyykkyyn ja kädet piti laittaa maahan. Nam nam, lantaahan siellä sitte oli.
Ja Siljaa viedään

Samaten muakin



Piiskan kanssa perässä...

Ja "loppuhuipennus"


Illalla paistettiin vielä makkaraa nuotiolla, ja muitten leiriohjaajien kanssa lukittiin leiriläiset traileriin hetkeks rauhottumaan. Ei me ilkeitä olla, me vaan käytetään omia keinoja leirilästen ruotuun saamiseen.


Siinäpä se päivä on vaan rullannu etiäpäin ihan huomaamatta.
Huomenna taas aamutalliin, mikä tarkottaa herätystä 6.50.
Huomiseen!

1 kommentti:

  1. Iida kesti paremmin silja rupesi kiljumaan kuin kosketti lantaan :)

    VastaaPoista