11.7.2013

Day 14: Little too late

Terppa,

Tää päivä on vähän venyny pitkäks. Heräsin aamutalliin 6.50. Kello on nyt 22.27, enkä pääse vielä pariin tuntiin nukkumaan. Koska leirikaste. Fiia keksi, että herätetään leiriläiset keskellä yötä, ja pidetään se sitten. Ei siitä nyt sen enempää, postailen siitä myöhemmin tänään (jos jaksan) tai huomenna.

Ja miks tää päivä on menny näin pitkäks? Ensinnäkin, ekan aamuratsitunnin piti alkaa 9.00. Arvioitu alotusaika veny noin tunnilla. Ja toinen heti perään, ja kolmaskin, jossa ratsasti jotain muita hyybiä kun leiriläisiä. Sitten toinen venymys tapahtu päivällä. Pidettiin hevosten ja ponien kauneuskisat, kun leiriläiset niin toivoi. Aikaa oli puoltoista tuntia, 12.30-14.00. Alotettiin sitten vasta kahden jälkeen. 
Illan ratsastustuntien piti alkaa 17.00 ja 18.00. Leiriläisiä ajetutettiin vaunuilla, joten tunti alko vasta 19.45. Onneks kaikki oli samalla tunnilla, ettei tarvinnu kahta tuntia odottaa että pääsee iltatallin tekoon. 
Ja iltapalalle pääs menemään vasta 22.00 (norm. 20.00), koska iltatallin teko myös venyi. Hurjat leiriläiset kävi äsken vielä uimassaki. Mut ne ei tiedäkkään mikä niitä parin tunnin sisällä odottaa >:)

Liekin vuoro kyniä lintu

Ilme kertoo kaiken


Komee Veikko :)

Niin, pidettiin siis poneille ja hepoille kauneuskisat. Harjat ja hännät sai letittää ihan oman mielikuvituksen mukaan. Ja koska kisa oli leikkimielinen, jaettiin kaikille osallistujille sijotuksesta huolimatta tikkarit (jee!).
Elsa (josta tuli mulle mieleen joku jamaicalainen nainen)

Hemmo

Muumi (jonka letitti Fiia)

Rusina

Salli


Huomenna loppuu tääkin leiri. Ja ens viikolla kaks lyhyttä leiriä. Eka leiri on täynnä, eli siellä on sitte 9 tyyppiä, eli saman verran kun viime viikollakin. Nyt on ollu suhtkoht helppoa, koska näitä on vaan 6. Paitsi että ne on alottelijoita, joten ne tarvii aika paljon apua. Nooh, kaikki on joskus ollu ensikertalaisia. 
Nam mansikkarahkaa 



Nyttensitten pitäis vielä tehdä lopullinen suunnitelma siitä, mitä me oikein pistetään leiriläiset tekemään silmät sidottuina. Juonittelupalaveriin siis!

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti