2.7.2013

Day 5: Lazy day

Hallo,

Kuten otsikosta näkyy, tänään on ollu tosi laiska ja väsyny olo. Johtuneeko siitä että piti herätä 6.50 vai noista leiriläisistä, en osaa sanoa. Tänäänki on tullu vettä jo kahdesti.

Aamulla olin mukana aamutallin hommissa ja autoin leiriläisiä laittamaan hepat kuntoon tuntia varten. Miten voi muisti olla niin huono, en muista mitä oon sen jälkeen puuhaillu. En luultavasti oikeen mitään sitte. Jossain vaiheessa käytiin Siljan kanssa siellä "mansikkapellolla" keräämässä kiviä poies. Muuten koko päivä on menny leiriläisiä auttaessa ja kuunnellessa niitten juttuja.




Jossain vaiheessa oli niin väsyny fiilis että kaikki nauratti. Silja repes täysin jollekkin jutulle jota en kuullu, ja siinä sitte nauru tarttuu kuin flunssa. Hepulin jälkeen iski kauhee väsymys, mutta taisteltiin sitä vastaan ja mentiin ulos kattomaan ratsastustuntia. Ilman satulaa ne meni, ja tais sieltä ainakin kolme kertaa tyyppejä tulla alas. Ja yks tuli vielä kaks kertaa. Ei muuta ku selkään takasin nauraen! :D




Illalla pidettiin leirikaste. Kaikkien silmät sidottiin kiinni, ja piti poimia vesiämpäristä leivänpala vain suuta käyttämällä. Sen jälkeen piti kaivaa sokerinpala jauhokasasta, ja taas sai käyttää vaan suuta. Oli kyllä kaikkien naamat ihan jauhoissa sen jälkeen.
Hauskoja noi pikkuset, koko ajan selittämässä jotain ja paljon tulee asiaa kerralla. Ollaan monet kerrat jo tänään saatu nauraa Siljan kanssa niiden jutuille.




Ja huomenna tulee meiän työssäoppimisen ohjaaja koulusta kattomaan meitä tänne...
Huooh, vielä pitäis saunassa käydä, mut onneks herätys on tällä kertaa tuntia myöhemmin, kun ei tarvii mennä aamutalliin. Huomenna mä oon keittiötätinä ;)



-Ida

1 kommentti: