23.7.2013

Day 26: Sunny day

Heippsan,

Vika leiri-ilta. Haikeetako? Not. Eipä nyt oikeestaan oo sellanen fiilis, että "yhyy se on ohi nyt". Kyl tekee ihan hyvää saada vähän lomaa leiriläisistä ja siitä että on talo täynnä populaatiota. 

Hemmmmo


Jees, vika aamutalli leirien aikana suoritettu. Ollaan siis tänään Fiian kanssa oltu tallihommissa all day.
 On kyllä aika ärsyttävää aina herätä joskus yöllä siihen, että etin mun kännykkää. Laitan sen yleensä sängyn taakse hyllylle, mut nykyään oon iltasin kuunnellu kuulokkeilla musiikkia ennen nukkumaan menoa. Nooh niinhän siinä sit aina käy, että nukahdan ja kuulokkeet jää korviin. Ja kännykkä samaten jää jonnekkin ja löytyy aamulla jostain peittoon hukkuneena. Kuulokkeet yhä kiinni ja musiikki senku jatkaa soimista. 
Sellastakin oon ruvennu tekemään öisin, että saatan herätä ihan yhtäkkiä vaan sen vuoks, että katon paljonko kello sillä hetkellä on. Ja tääkin tapahtuu yleensä samaan aikaan, joskus neljältä yöllä. Sitte vaan katon kelloa ja nukahdan ihan saman tien uudestaan. Aikas jännää.



Leiriläiset sai päivällä uittaa Sallia ja Elsaa. Ihan vaan siks, kun oli toivonut sitä ja sää kerranki suosi. Tänään on siis melkein koko päivän ollu aurinkoista ja lämmintä. Nyt illalla vaan vähän tuulee, mut silti on kirkas taivas. Äsken tossa taas paisteltiin makkaraa. Ei nää "etelän mömmöt(+Fiia eli mun idoli!)" saanu nuotiota syttymään... Mut ollaan ainakin (tai siis Silja on) jotain opittu, ei lennelly makkaroita yhtään mihinkään tällä kertaa. Ajatelkaa, vaahtokarkkipusseja oli leirikiskassa aamulla 7. Nyt on enää jäljellä tasan yks. Siellä ne nuotiolla niitä paisteli. Oltiin muutenki jo ihan innoissamme, että saadaan tyhjentää kiska sitte huomenna leirin jälkeen. Haaveeks taitaa jäädä, kun ei siellä kohta oo enää mitään tyhjennettävää. Kauppa ainakin käy hyvin.



Huomenna sit vikat leirikisat ja leirin loputtua saa huokasta ja syvään. Sit ois ainakin vielä ihan normihommia ja kerppujen tekemistä. Ja kaikenlaista ajankohtasta hommaa. 

Kohta on jo hurahtanu neljä viikkoa täällä. Sit ois enää kaks jäljellä. Puolet ajasta jo menny, ja murto-osa enää puuttuu. Ja fiilinki vaan nousee! :)


-Ida

5 kommenttia:

  1. "Fiia eli mun idoli" miksi mä aina nauran tälle XD ootko pyytäny jo nimmarin?

    VastaaPoista
  2. Tuo vika kuva on kyllä kiva, just oikeanlaista tunnelmaa ! :)

    VastaaPoista