26.7.2013

Day 29: Hott

Moij,

Toinen biitsikelipäivä. En kyllä ois uskonu että Lapissaki voi ottaa aurinkoa! 

Käytiin aamupäivällä tekemässä vähän kerppuja taas, tällä kertaa tehtiin 16. Oli aika paljon öttösiä liikkellä, ja siitä kertoo lukemattomat hyttysenpuremat. 
Käytiin myös uittamassa Rotia, ja Silja ja Rimi innostu uimaan vaatteet päällä kun mä odotin kameran kanssa rannalla. Ja sielläki oli hyttysiä ja paarmoja. Että voi olla rasittavia tyyppejä, siis ne ötökät. 



Laitettiin Myke Väinön kanssa yhteiseen ulkohäkkiin. Hyvin näytti toimeen tulevan, vaikka Myke vähän pelkäs uteliasta jänöä. 



Pitkästä aikaa sai ottaa arskaa, ja niinkun yleensä, meinasin nukahtaa. Oli niin lämmin, ja kun vielä laittaa silmät kiinni ja kuuntelee radiota... Hetkessähän siinä uni tulee. Onneks en kuitenkaan ihan kokonaan nukahtanu siihen paahteeseen.

Meinattiin käydä illalla uimassa, mut sitte jostain iski kova tuuli ja aurinko hävis pilvien taakse. Jospa huomenna ois samanlainen sää.

Ei ollu mitään ruokaa, joten sovellettiin kaikesta kaapeista löytyvistä ja tehtiin salaatti

Nyt me ollaan vietetty täällä tasan kuukaus. Hassua miten nopeesti aika menee. Viel ois sellaset 13 päivää jäljellä. Sitte alkais kotimatka.

-Ida



2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No laitoin sitä siihen päälle sillee hienosti mut ei sitä oikeesti oo niin paljon ku näyttää :D

      Poista