12.7.2013

Day 15: Mielenkiintoinen yö

Moi,

Olipa kyl jännä yö.
Puol yhen aikaan yöllä mentiin herättämään leiriläiset. Oltiin sitä ennen mietitty että miten me ne herätetään. Paljon tuli ideoita, esim. huudetaan että hevoset on päässy karkuun ja kaikkia tarvitaan kiinni ottamisessa. Yks idea oli myös että mentäis vaan joogaamaan keskelle huoneen lattiaa ja mumisemaan. Tai sitten oltais menty huutamaan, että kello on jo seittemän aamulla ja pitäis olla ylhäällä. 
Päädyttiin sitte herättämään ne kuiskimalla, että pihalla on joku hyybä, ja kaikkien pitää mennä samaan huoneeseen turvaan. Leiriläiset oli niin unentokkurassa ettei kaikki edes tajunnu mitä tapahtu. Kun ei alkanu mitään tapahtumaan, huudettiin täysiä "LEIRIKASTE!". Johan pomppas. Oli siinä pari tyyppiä joiden herättäminen vei oman aikansa. Saatiin kuitenkin kaikki ylös.
Sidottiin taas leiriläisten silmät pinteleillä. Johdatettiin ne leirihuoneesta ulos, ja eka este olikin päästä terassilta alas ruhjomatta itteään. Siitä sitten juna jatko matkaansa, ja laitettiin jokainen pyörimään kymmenen kertaa ympäri. 


Eka ihan oikee tehtävä oli ettiä ämpäristä tavaroita. Ja ämpärissä oli puuron näköstä mössöä. Kuitenkin se oli vaan täynnä vettä ja muhaa. Tehtävä osottautui yllättävän vaikeeks. Jotkut luuli sen olevan lantaa, ja jotkut ei uskaltanu kun hipasta koko mössöä. Onneks oli niitäkin jotka sitten lähti kaivamaan niitä tavaroita sieltä ämpäristä. 

Ja juna kulkee vaan... Heinäpaaleille. Puntattiin jokainen yks kerrallaan "Heinikin" selkään, ja paalien päällä piti taituroida loppuun asti, eikä saanu pudota. Tehtävä ei tuottanu sen suurempia ongelmia, kaikki pääs alas ilman ruhjeita.



Sitten päästiin "keittiöosuudelle". Fiia- kokki oli valmistanu leiriläisille gourmet- ateriat. Lusikallinen sinappia+ketsuppia+chilimaustetta+kanelia+intialainen mauste= syötävän hyvä välipala. Muut ei uskaltanu maistaa ollenkaan tai sitten ne maisto ihan vähän, mut yks tyttö oli aika jätkä. Se vetäs yhen lusikallisen naamaan kenenkään huomaamatta, ja sano jopa että oli hyvää! Tarjottiin lisää ja sehän otti. Aika kova.





Monille tais tulla vähän jano, joten Silja- baarimikko oli valmistanu kunnon janojuomat. Vettä+suolaa (paljon suolaa)+curryy+paprikajauhetta= namnam. Kaikki ei juonu, harvat edes maisto. Haju oli kuulemma aika suolanen.
Sehän näyttää ihan simalta!

Kun oltiin päästy "raflasta" veke, annettiin niitten pestä kädet. Harmi vaan ettei vettä ollu, vaan kädet piti pyöritellä makkaramössössä. Sitten vietiin ne koiranhäkkiin, jossa Silja odotti koiran kanssa. Seuraavaks koiran ois pitäny nuolla kaikkien käsiä, mut se ei tainnu oikein tajuta sen tärkeää tehtävää. Onneks ei ollu mikään iso juttu. 

Silja tuli koiran kanssa pois häkistä, ja käskettiin leiriläisiä laulamaan joku helppo laulu. Ukko-noaa tuli jopa kaks kertaa. Ja tää juttu siks, ettei ne kuulis kun avaa vesihanan. Joten lopuks siis kasteltiin ne letkulla. Lämpötilaa ulkona +9. Kaikki yövaatteissa. Ja unenpöpperössä. Hyvä yhdistelmä. 


Eikä ilta päättyny vielä siihen. Silja piti siis Rotia hihnassa häkin ulkopuolella. Yhtäkkiä Silja huutaa Rotin päässeen irti. Ja siitä sitte alko koiranhakureissu. Skootterilla. Puol kahelta yöllä. Minä ja Fiia lähettiin ajamaan kilsan päähän, josta se todennäköisimmin ois löytyny. Ja niinhän se löytyki. Nyt voin sanoo et oon ajanu jo kaks kertaa skootterilla! :D Mut Fiia kuitenkin ajo sen matkan, mä vaan pyörin pihalla.
 Silja on tuleva rallikuski. Se halus kans kokeilla ajamista, tietämättä mikä on jarru ja mikä kaasu. Lopputuloksena Silja kaasuttaa ja jarruttaa samaan aikaan, hyvä ettei tolppaa päin ajanu. Ja kun huudettiin sille, että päästä kaasusta irti, niin kysymys kuulu takasin "Mikä on kaasu?" :D Kukaan ei oo seppä syntyessään.
Nukkumaan pääsin jossain puol kolmen aikaan. Noi kaks hurjaa meinas valvoo viiteen asti ja mennä sitten ruokkimaan hepat. Ei ne kuitenkaan jaksanu kun kolmeen asti. 
Ilman koiraa lähdettiin...

...Ja koiran kanssa takasin tultiin


Tän päivän aamu oli vähän jumi. Koneisto kävi vähän hitaalla. Mutta ei se mitään, leirikisat oli yheltä. Nyt jopa ehin niitä kattomaan, kun ei leirihuoneen siivoomisen kanssa ollu kiire. Eikä siellä nyt kovin paljon ollukkaan siivottavaa, verrattuna viime viikkoon. Onneks.
Leirikisat oli kouluratsastuskisojen tapaset. Oli tiettyjä juttuja jotka piti tehä tietyissä paikoissa. 




Kaitsu rikkoo kentän aidat koska se kutiaa niskasta... Tolppa noussu melkein puol metriä ylöspäin

Voittajan on helppo hymyillä :)

Huomenna saa nukkua pitkään, koska ei tarvi mennä aamutalliin. Eli se tarkottaa myös  että voi valvoo vähän pitempään (ehkä jos jaksaa).

-Ida


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti