31.7.2013

Day 34: Let it burn

Heissan,

Tänään ei tarvinnu tehä kerppuja, meiltä jopa kiellettiin se! Ollaan tehty liian tiuhaan tahtiin niitä :D

Aamulla herätys kasilta, ja heti ruvettiin hommiin. Siistittiin ympäristöä ja tehtiin aamutalli. Kahentoista aikaan oli yks puolen tunnin tunti, jossa ratsasti kaks alle 10v tyttöä. Me hoidettiin se homma Fiian kanssa. 

Pelle pääs tutustumaan Mykeen :D


Pihalla on, tai siis oli kolme mätöpalloa, eli homehtuneita pyöröpaaleja. Ne ois pitäny kottareilla kärrätä pikkuhiljaa metikköön, ja nehän painaa aika paljon kun on märkiä. Ajateltiin sitten siinä, että mikä olis helpoin tapa päästä niistä eroon. Poltetaan ne! Vesiletku valmiustilaan, kamera valmiiks ja tulet kehiin. Sitten ku vielä vähän tuuli, niin ei tarvinnu kauheemmin möyhiä. Hyvin ne siinä palo, ja savu oli paksua. Sammutettiin ne jopa yhessä vaiheessa, mutta sitkeesti ne palaa vähän vieläkin. On ne siinä ainakin sen viis tuntia kärynny. Nyt on heinät hävitetty ;)







Käytiin Fiian kanssa pystyttämässä uus kyltti tien viereen. Uskokaa tai älkää, mutta homma oli aika hankala. Alla oli oja ja kyltin "pidike" oli tosi korkeella. Mutta me suoriuduttiin rankasta hommasta ja saatiin se nostettua yläilmoihin. Kuvaa voin laittella vaikka huomenna, kun en tänään tajunnu ottaa. 

Oon innostunu raapustelemaan ristikoita, enkä oikeen tiiä miks. Ostin vaan huvikseni kaupasta ristikkolehden. Oon huomannu, että joka päivä keksii yhteen ristikkoon uuden sanan, jota ei edellisenä päivänä hoksannu. Kyllä musta tulee vielä viisas ristikkomummeli!


-Ida

4 kommenttia: