24.7.2013

Day 27: Mitäs me mänkit

Teree,

Nysse on ohi. Vika leiri nimittäin. Ihana hiljasuus. Oli kyl ihan kivaa olla leiriavustajana, mut ei sitä jaksais koko ajan tehdä. Kokemusta rikkaampi taas.

Aamulla laitoin aamupalan leiriläisille, ja ihmettelin missä kaikki oli vaikka kello oli jo sen kaheksan. Ja silloin pitäis kaikkien olla virkeinä ja mennä syömää aamubalaa. Kymmenen minan jälkeen menin kattomaan, niin kaikki vaan koisi ja oli ihan unenpöpperössä kun menin herättää ja sanomaan että "nyt ylös ja aamupalalle!". Sieltä ne sitten valu pikkuhiljaa. 
Leirikisat alko kaheltatoista. Kisat oli tällä kertaa koulukisat joissa piti ylittää pari puomia. Siinähän se meni ja Salli voitti ratsastajansa kanssa.
Palkintojen jako

Kunniakierros ilman hevosia :D


Jossain kahen aikaan leiriläiset oli ehtiny jo häippästä kaikki, ja Rusina ja Tyylityttö lähti raveihin Kuusamoon. Joo, ei kuulemma kovin hyvin ollu menny. 

Ja mitäs me Siljan ja Fiian kanssa ollaan tehty kolmesta eteenpäin? Mänkätty ja jollotettu. Tehtiin ihan varmuuden vuoks kaksinkertanen pannaritaikina, kun ajateltiin että ei yks riitä. Oishan se kyl riittäny :D Eipä ainakaan eletä nälässä. Ja leirikiskan jämät syötiin. Kyllä joskus pitää vähän syödä.
Kaikkee pitää kokeilla hei

Kukkula!


Muuten ollaan sitte vaa chillailtu. Fiian kanssa jollotetaan vähän väliä jotain biisiä mikä vaan tulee toisen mieleen. Ja Silja vaan hämmästelee että miten me voidaan tietää kaikki biisit. Helposti, on tullu aikojen saatossa kuunneltua vaikka ja mitä.

Täällä on ollu koko päivän ajan aurinkoista ja lämmintä. Biitsikeli, niinku Fiia sanois. Mut biitsillä ei olla käyty. Ihan kivaa vaihtelua sellasiin tuulisiin harmaisiin päiviin. Päästiin muuten tänään Siljan kanssa muuttamaan takasin leirihuoneeseen missä majailtiin aluks ennen leirejä. Nyt saa Rimi oman huoneensa takasin ja me saadaan vähän enemmän tilaa. Voidaan vaikka joka yö nukkua eri sängyssä kun valinnan varaa löytyy.

Eipä muuta sit, huomenna voi taas tehä normihommia kun ei oo leiriläisiä vahdittavana!
Seomoro

-Ida

1 kommentti: