8.7.2013

Day 10: Raveissa

Möi,

Tänään oltiin Siljan kanssa ihan kahestaan aamutallissa, kun muut nukku vielä. 
Muuten on koko päivä melkeen vietetty Kemijärven raveissa. Mut värvättiin sinne kuvaajaks. Piti saada jokaisen lähdön voittajasta kuva, kun se ylittää maaliviivan. Onneks sain lainaks Rimin hiaanon ja ison järkkärin, ettei tarvinnu omalla kameralla yrittää onneaan. Ei mun kamera mikään huono ole, mutta kun järkkärillä saa paljon nopeemmin ja tarkempia kuvia.
Silja taasen oli myymässä ja paistamassa maggaroita. Kuuma kuulemma tuli, kun grillit tirisi vieressä ja aurinko paisto kirkkaalta taivaalta.
Ennen on aina Kemijärven ravien aikaan satanu vettä, kun ne pidetään kerran vuodessa. Tänään oli ihmeen hyvä päivä, johtuneeko siitä, että oli pääkaupunkiseutulaisia matkassa... ;)
Mauno- poni lähti kotiinsa päin, eikä sitä enää siis näy täällä. Se oli tänään ponilähdössäkin, muttei oikein pärjänny mainittavasti. Elsa sen sijaan parans omaa aikaansa 20 sekuntia. Sen lähdössä oli neljä ponia, ja se tuli neljänneks. Sai se porkkanoita ja uusia harjoja :)
Kaitsu oli koelähdössä.

Varotan jo nyt, että tulee paljon kuvia. Ja nää on mun kameralla otettuja, kun siinä lähtöjen välissä ehdin omalla kamsullakin muutamia kuvia. En nyt jaksanu rupee muokkaamaan niitä, kun kelloki on jo ihan tarpeeks. Onneks huomenna ei tarvi mun mennä aamutalliin, niin saa nukkuu vähän pitempään.



Kaitsu valmistautuu

Mauno ja sen valjaat

Elsa siinä edessä :)




Monte- lähtöjäkin oli kaks









Rataa tietenki huollettiin välillä

Revohkaa oli paaaljon






Särkiä oli vetämässä esittelykierroksia






Iltatallin jälkeen lähettiin Siljan, Rimin, Fiian ja Helin kanssa uimaan. Eka kerta juhannuksen jälkeen kun uin. Olihan se kylmää, mut virkistävää. Äsken pelailtiin tossa vähän Wiitä. Ja huomenna taas uudet leiriläiset.

Byhyy mä kaipaan toimivaa 4G nettiä, kun täällä se ei oikeen taho toimia ;( 

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti