28.7.2013

Day 31: Kemijärvi hoods

Terwe,

Kemijärven keskusta koluttu läpi. Eihän siellä mikään oikeestaan ees ollu auki lukuunottamatta paria ruokakauppaa ja ravintolaa. Olihan siellä jopa kirppis ja ärrä!

Kuollu city?

Bongaa kuvasta ihminen!


Pyörittiin ensin Siljan kanssa ympäriinsä ja kateltiin "nähtävyyksiä". Sitten käytiin pizzalla kun tuli jo vähän nälkä kaiken sen kuljeskelun jälkeen. Hassua oli, että siellä myytiin Kotipizzassakin myytäviä "kotzoneja" nimellä "salaattipizza". Siis sehän on oikeesti vaan kahtia taitettu pizza, johon on tungettu salaattia. Otin kuitenki sellasen kanatäytteellä, mut eipä siinä oikeen ollu kanasta tietoakaan. Hyvää oli silti. Pizzerian omistaja muuten tuli meiltä yhtäkkiä kysymään että kuinka kauan me ollaan Mialla töissä. Tuli vähän sellanen fiilis, että ollaanko me jotain kuuluisuuksia pk-seudulta kun ihmiset joita ei olla ennen nähty tietää keitä me ollaan. 


Vesihyppyri




Kyseessä ei ees ollu mikään ruokapaikka...


Söpö auto :)


 Näyttää tosi modernilta...


Siljan kebupizza

Sen lisäks käytiin S-marketissa, Lidlissä ja siellä kirpparilla. Oli kyllä yhessä pöydässä aika ylihinnoteltua, täytyy sanoa. Yks valkonen pompula makso 50 senttiä. Ja sellanen ihan tavallinen pyöree musta magneetti makso 80 senttiä. Silmälasikotelo tais olla 4e. Toisessa pöydässä oli neljä TicTac- rasiaa 2e. Siis ihan oikeesti, luuleeko jotkut ihmiset että tollasia juttuja ostetaan, varsinkaan noilla hinnoilla? Huhhuh.


Lämmin päivä on ollu onneks, että pysty siellä ulkonakin oleskelemaan vaikkei oikeestaan mikään paikka ollu auki. 



Ei mentykkään tänään sille maastoretkelle, kun sinne ois pitäny tulla yks "ulkopuolinen" eikä siitä kuulunut mitään. Nooh, joku toinen kerta sitten, ehtiihän tässä. Sen sijaan käytiin vähän matkan päässä uimassa. Noi muut lähti vielä illalla hakemaan jättipizzaa. Kokoa sillä oli neljän normipizzan verran, ja laatikko oli metri x metri. Ainakin ihan kiitettävän kokonen pizza. 

Siinähän tää päivä on menny ihan mukavasti. Huomiseen!

Sähköpostiosoitteesi on invalidi!

-Ida


3 kommenttia:

  1. Löysin sen ihmisen. Kiva sarvikuono. Hyvännäkösii pizzoi. Kenkäkauppaki jopa 2000- luvult. Mikä on restosmile ja mikä on ihan hyvää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä mikä toi restosmile on, mut se oli apteekin ikkunas toi mainos. Ja toi Ihan hyvää- juttu oli mun mielestä huonekaluliikkeen ikkunas :D

      Poista
  2. Vihdoinkin näin tarzanin - se oli ihan hyvä

    VastaaPoista