17.7.2013

Day 20: Otsikointivirhe

Möiij, 

Aamulla kun heräsin aamutalliin, katoin vaan ikkunasta ulos ja mietin; "...". Joo, kiva ilma. Kunnon tuuli ja vettä tuli kun saavista kaatamalla. Jotkut leiriläiset ei menny ees aamulla ratsastamaan, koska oli liian kylmää ja märkää. Se on vaan pukeutumiskysymys! Ja jos siellä satulassa tekee töitä, niin ei siellä ainakaan kylmä tuu. 
Leirikisoja ei ehditty pitämään, eikä varmaankaan olis ollut kiinnostustakaan tossa säässä. Kaikki leiriläiset sai silti ruusukkeet ja leiritodistukset. 



Oli kyllä aika rankka toi eka kolmen päivän leiri. En oppinu muistamaan kun ehkä kolmen tyypin nimen kaheksasta leiriläisestä. Ja kun piti kaikki samat asiat tehdä kun viiden päivän pitusella leirillä, niin koko ajan sai olla tekemässä. Ei kylläkään pidetty leiriolympialaisia, kun ei aika oikeen tänään aamulla riittäny. Leiri kun loppu jo klo 12. 


Leiriläisten lähdettyä me vaan laiskoteltiin. Pelattiin Wiitä ja kun en enää jaksanu pelata, niin annoin vaan ohjaimen Rimille ja aloin itte vetelemään päiväunia. Sitte kun heräsin, pelattiin jotain ihme kortinlätkimispeliä. Siinä pelissä kuuluis olla joku juttu, mikä tekee äänimerkkejä. Sen puutteessa meillä oli Fiian ja Rimin äänihuulet käytössä. Kyllä tuli sellasia ääniä että piti välillä miettiä oliko kyseessä vauva vai apina. 




Nyt illalla tehtiin iltatalli. Ja voi että ku mä oon hyvä lakasemaan tallin lattiat, on sitä tultu harjoteltua jo muutamat kerrat. Muistakaa lapset; oma kehu on paras kehu. Otetaas tähän toinen viisaus perään; laiskuus on lahja ja sitä pitää osata käyttää oikein.

Otetaas tähän loppuun Rimin taidepläjäys. Mun kamera oli eilen aktiivisessa käytössä.







-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti