14.7.2013

Day 16: Nothing special

Terve,

Otsikosta fiksut voikin jo päätellä jotain. Tänään oli ihan eka vapaapäivä, eli saatiin nukkua pitkään eikä tarvinnu mitään tehdä. 
Ekan kerran herättiin Siljan kanssa noin puol kaheksan aikoihin, kun Mia tuli meidät herättämään. Syynä oli se, että Rusina ja Särkiä oli karannut naapurin pihamaalle. Veikkokin oli jotenki päässy pihatosta ulos, ja sekin pyöri pihalla vapaana. Särkiä ja Rusina oli jo illalla parturoimassa nurmikkoa ihan luvan kanssa. Isot portit laitettiin kiinni jottei ne pääsis pihapiiristä pois. Jotenkin ne oli kuitenki livahtanut karkuun. 
Me sitten siinä noustiin ja haettiin ämpäriin vähän kauroja. Niitä kun vähän rapisteli niin hepot jo juoksi luokse. Eikun hevoset talliin vaan ja takasin koisimaan.

Rusina eilen illalla

Ponit oli kiinnostavia

Särkiä eilen illalla

Toisen kerran herättiin siinä kahentoista aikaan. Jaa että mitäkö me sitten ollaan tehty vapaapäivänä? Ei yhtään mitään. Iltatallissa oltiin auttamassa, muuten ollaan vaan chillailtu. 
En edelleenkään voi käsittää, miten aika menee niin hurjaa vauhtia. Äsken kello oli vasta niin vähän, ja nyt jo yli puolen yön. Onhan se ihan hyvä juttu kyllä että päivät rullailee nopsasti. Pääsee sitten taas kotia kohti ja näkemään kaikkia tyyppejä :)
Tänään (huom nyt on jo sunnuntai) saa taas onneks nukkua. Jos sitä ottais lepoo ennen seuraavia leirejä.

Tein muuten uuden välilehden blogiin, kulkee nimellä "Eläimet". Sieltä voi käydä kurkkimassa paikan eläimistöä, ja näkee aina minkänäkösestä elukasta on kyse. 

Tällanen lyhkänen juttu tällä kertaa, hyvii öitä vaan kaikille.

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti