25.7.2013

Day 28: Biitsikeli!

Heissan,

Tänään on ollu kunnon biitsikeli koko päivän. Lämpöö parhaillaan +26. 
Aamulla kävin ruokkimassa hepat jossain puol kasin aikaan, ja jo silloin oli tosi lämmin. Kun olin antanu kaikille murkinaa, menin takasin sänkyyn. Ihme muuten, että miten virkeenä heräsin kun ei ollu herätyskelloa inisemässä. Ja kyllä tähän päivärytmiin on alkanu jo vähän tottuakin. 



Seuraavan kerran herättiin Siljan kanssa noin kympiltä, ja lähettiin aamupalan jälkeen väsäilemään kerppuja. Tehtiin kahessa tunnissa kaikkiaan 15. Tuntuu pieneltä luvulta, vaikka koko ajan viidakkoveitsi heilu ja oksia oli saatavilla. Ainakin niitä on nyt yhteensä 50. 
Rimi teki raparperipiirakkaa, nam!

Myke karkas sen ulkoaitauksesta :D

Heinäkuormaa


Muuten ollaan vaan tehty jotain pikkuhommia ja illalla käytiin uimassa parin kilsan päässä. Hui että oli kylmää. Mut siellä me vaan pulikoitiin ainaki se 15 minuuttia. Ja Roti oli matkassa mukana :)


Rimin haba (pyyhkeellä ei ole osuutta lavastukseen)


Fiialle tuli väsy


Eilen unohdin kertoa, että Majori lähti takasin omaan kotiinsa. Se oli täällä vaan hetken ylläpidossa. En ehtiny ottaa siitä viimeistä kuvaa kun se ehti niin nopeesti livistää tiehensä. Meizoria ei siis enää jatkossa tulla näkemään täällä.


 
Jos huomenna sää sallii, niin ois taas varmaan tiedossa ulkohommia. Se näkee sitte huomenissa. Eipä mittään muuta tällä kertaa.

-Ida

3 kommenttia:

  1. Ehe repesin tolle Rimin haballe. Raukkaparka vissiin koittaa ottaa mun habasta mallia :(

    Ps. Kerro mulle, että Fiia ei oikeasti kävelly yleisellä tiellä noi kalsarit jalassa ? : D

    VastaaPoista