22.7.2013

Day 25: Beginning of the last

Heii,

Viiminen leiri alko tänään. Vielä seuraavat kaks päivää leiriavustajan hommia ja se ois siinä. Kyllä jaksaa vielä pusertaa!

Leirikaste oli melkeinpä sama kun viimekskin. Kenelläkään ei ollu intoa eikä mitään ideoita, paitsi mulla. Mun ideat vaan ei saanu vastakaikua. Eiks oiskin ollu hauskaa laittaa jokainen silmät sidottuina koskettamaan sähkölankaa? Joo muita fiksuja juttuja en edes taida kertoa :D
Eli siis perus sukellavesiastiastaleivänpalasuulla ja kaivajauholautaseltasokerinpalasuulla. Plus mun drinksu, joka oli rakkaudella ja ajalla tehty. Eli siis mahdollisimman pahan makusta ja mahdollisimman nopeesti valmistettavaa. Kannusta paljastu vettä+suolaa+intialaista maustetta+sinappia+ketsuppia+kahvinpuruja+chiliä. Sellanen kevyt setti tällä kertaa.




Lopuks sitten Silja näytti taitojaan taikurina. Se esitti korttitempun pariin otteeseen, ja yhdellä kertaa me Rimin kanssa avattiin vesiletku ja kasteltiin ne. Ne kun sattu olemaan sopivasti selkä hanaan päin. 

Eipä tänään oikeen mitään jännää olla tehty. Aamusella Siljan kanssa siivottiin sisätiloja, ja pestiin sauna. 
Tääl on koko päivän tuuli puhaltanu toosi kovaa ja kylmä on ollu. Vettäkin tuli aamulla, muttei sitä oo kauheemmin nyt enää sadellu.
Vielä jos jaksais saunaan raahautuu, ja jos sitä sitte menis vaikka nukkumaan. Ehkä.

Älkää käsittäkö väärin


-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti