1.7.2013

Day 4: Another rainy day

Moro,

Kyllä vettä nyt tulee niin ku ei ois koskaan ennen tullukkaan. Kolme ukkoskuuroa on tähän päivään mahtunut aina auringonpaisteen lomassa. Ei oo tällasia säitä etelässä ei. Korjattiin Siljan kanssa ihan vapaaehtosesti kaatosateessa kentän nurkka-aidat, ne jotka ponit rikko eilen. Oli kyl kivaa työskennellä dramaattisella ukkos-säällä.



Tänään tuli noi leiriläiset, ja aikamoinen vauhti niillä on päällä. Ainakin vielä toistaseks. Onneks ei tartte nukkua niitten kanssa samassa huoneessa, järkihän siinä katoais Saharaan.



Tänään ei olla oikeen tehty mitään erikoista, paitsi kaupassa käytiin ja ostettiin kerralla kahen päivän ruuat 16 hengelle, mm. 10 pakettia nugetteja, 8 purkkia maitoo, 3 gotleri- pakettia, 16 limupulloa, 2kg ranskalaisia, 3 margariinipakettia... Ja lista jatkuis vielä pitkäänkin, mutta pointti oli että kyllä ruokaa ainakin riittää.
Voisin niin kuvitella että toi herää yöllä henkiin ja vaeltelee pitkin pihaa!

Veikko & Muumi


Retroo



Lappilaiset on jo pienestä asti tosi puheliaita ja ilosia tyyppejä. Sosiaalisuus on täällä kova sana. Meininki on rentoo ja jos jotain ei jaksa tänään tehdä, niin sen voi tehdä huomenna. Kiire ei täällä tarkota samaa asiaa kun etelässä päin.

Noh, eipä mitään muuta ihmeellistä. Huomenna on taas uus päivä ja uudet ukkoskuurot!

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti