31.8.2013

Work, work, work

Moi,

Seittemän päivän työputki takana. Iltavuoroja. Viikko menee paljon hitaammin kun on iltavuoro kun aamu. 

Lulu on paras :3


Eipä oo oikeen mitään erikoista tapahtunu. Koiria on tullu ja menny. Torstaina tuli muuten afrikkalainen kääpiösiili hoitoon, ja se on siellä joulukuuhun asti. Ite en vielä oo otusta nähny, kun se vaan nukkuu. 

Aki


On siellä tällä hetkellä ihan melkein julkkiksiakin. Ville Peltosen koirat nimittäin on siellä hoidossa. Ja melkein tiesin kuka on Ville Peltonen :D Sillä on samanrotunen koira kun meillä, kultanennoutaja! Aika hienoo hei.

Alkuviikosta oli yks chihu pari päivää. Sen nimi oli Muru. En kuitenkaa kehdannu tuolla pihoilla huudella "Muruuuu, tännepäin!", joten keksin kutsua sitä Kirpuks. Ihan sopiva nimi sellaselle. Ja samalla keksin, että joskus haluun ottaa jonkun jättirodun ja antaa sen nimeks Kirppu tai Sintti. Niiin, ja viikonloppuna talutin kolmea chihua samaan aikaan.... Ja en erityisemmin niistä tykkää. Kyl koiralla pitää kokoa olla. En edes ajattele chihuja koirina, ne on vaan ihan liian pieniä. Ei niitten kanssa voi oikeen tehä mitään. Mut tää on vaan mun mielipide, itte en sellasta ikinä aio ottaa.

Muru "Kirppu"

 Heränny oon aina kymmeneltä, ja töihin lähteny yheltä. Töissä sit oon ollu 14.00-22.00. Paitsi et melkein aina on päässy ennen aikojaan. Vaan kerran pääsin kymmeneltä.

Leevin tai Rollen tappava katse


Tällanen tapauskin meillä on. Omistajan mielestä sen pitää olla tollanen koska se on afgaani :( Hotellissa Sahara saa aina isojen koirien annoksen.

Onhan se ihan erilaista ulkoiluttaa tuntemattomia koiria kun omiaan. Oma koira on aina oma ja siihen saa erilaisen kontaktin. Meillä on muuten töissä yks koira, joka aina lenkillä syö KÄPYJÄ. Oksatkin kelpaa paremman puutteessa. Aika rasittavaa kun toinen koko ajan nenä maassa ettii syötävää ja rouskuttaa siinä sitten käpysiä. On sillä näkökin vähän huono, kun törmäilee oman koppinsa oveen ja seiniin eikä ruoka löydy ihan heti. Oon ruvennu epäilemään jos se ois myös kuuro....
-Ida




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti