18.8.2013

WKND

Moi,

Festarit oli ja meni. Vaikkei ehittykkään perjantaina monia esiintyjiä nähä, niin silti oli hauskaa.





Perjantaina pääsin töistä puol kolmen aikaan, ja siitä suorinta tietä kotiin. Oltiin tässä meillä ja vaihettiin vaatteet yms. Automatka Kyläsaareen oli kyl aika hermoja koetteleva... Navigaattori ei suostunu kunnon yhteistyöhön. Matka joka kestäis normaalisti n. 20 minuuttia, vei meiltä varmaankin sen tunnin. Perille kuitenkin päästiin, ja eiks se oo pääasia. Examplea ehittiin kattoa vähän aikaa ennen kun se lopetti. Vessajonot oli ihan hirveitä, puol tuntii jonotettiin eikä jono liikkunu senttiäkään eteenpäin. Luovuttiin sitten siitä puuhasta. 






Tästä on valitettu paljon, mutta pakko sanoo vielä. Mikä idea oli laittaa Calvin Harris sellaseen pikkutelttaan, jossa yleensä esiintyy tuntemattomat artistit? Ei riitä ymmärryskyky. Ja jos syynä oli se, että isolla lavalla oli sitä ennen Armin van Buuren, niin olis vaikka muuttanu aikatauluja vähän, että ois Calvini ehtiny Buurenin jälkeen sinne. 




Eilen päästiin vähän aikasemmin paikalle. Karri Koira jäi kyllä näkemättä, mikä ois ollu kiva kattoo. Sini Sabotagen tilallehan tuli Mighty44, mut ois Sini kyl ollu parempi. Sen jälkeen Inna esiinty. Vaikka en erityisemmin tyypistä tykkää, niin voin sanoo että veti mahtavan shown. Sai ihmiset mukaan ja fiilis oli katossa. 



Käytiin kattomassa Heavyweightia vähän aikaa kun ne oli just lopettamassa. Ja sen jälkeen heti David Guetta, jota sai odotella vähän aikaa. Herra dj kuitenkin ilmaantu paikalle ja koko paikka räjähti. Mahtava tunnelma! 

Illan päätteeks käytiin maailmanpyörässä ja kattomassa Sebastian Ingrosson loppushow. Siitä sitten kotiapäin ja nukkumaan.

Ihan mahtiviikonloppu, ens vuonna uusiks! Harmittaa vaan, että kamera otti kosteutta vuotaneesta vesipullosta, eikä eilen illalla toiminu ollenkaan. Nyt se on kuitenki kunnossa, eli ei hätää. Mut kuvia ei siis ole eiliseltä :(


Heavyweightin uutta matskuu! Joo en jaksanu kuvata kauaa :D

Ja huomenna aamuvuoroon, eli herätystä ois taas 5.30... 

-Ida

P.S. Stailasin blogin ulkoasun uuteen uskoon, mitä mieltä?

2 kommenttia: