3.8.2013

Day 37: Raskaan työn raatajat

Iltaa,

Herättiin tänään Siljan kanssa aamutalliin puol kasilta. Ja siitä lähtien ollaan melkein koko ajan tehty hommia. Piha on pitäny saada siistiks kisoja varten, eli kaikki silmää häiritsevät asiat on pitäny raivata pois tieltä. Alotettiin tallin edessä olevasta hiekkabetoni(?)kasasta. Se piti ensin siirtää tyhjiin rehusäkkeihin, mutta kun säkit loppu niin piti kottareilla kärrätä ne jokeen. Voin kyllä sanoa, että huhhuh mikä urakka! Tavaraa oli niin paljon ja seassa oli kovia kohtia. Oli meitä illalla siinä neljä (aika ajoin 5) tekemässä sitä hommaa, ja meni siinä sellanen kevyt pari tuntia ainakin. Oli helpottunu fiilis, kun kasasta oli enää pikkunen kukkula jäljellä. Saatiin hiki pintaan ja aurinkokin lämmitti ihan mukavasti.

Unohdin ottaa ennen-kuvan, mut kuvitelkaa toi 15x jos sekään riittää


Tehtiin myös tyhjennys kahelle karsinalle, jotta saatiin pihalla oleva 500kg:n pellettisäkki kevyemmäks siirtämistä varten. Vietiin siis siitä kahteen karsinaan pellettiä ainakin puolet siitä koko säkistä. Siitä tuli huomattavasti kevyempi, sen sai jopa liikkumaan.  


Loppuaika ollaan sitte siistitty pihapiiriä pienin keinoin, esim. kerätty ylimääräsiä tavaroita pois ja sitä rataa. Huomenna ois kisat sitte tiedossa, saas nähä mihin hommaat kukin nakitetaan.


-Ida

1 kommentti: