23.8.2013

Ikea ja sen lihapullat

Morjenstaa,

Käytiin Jennin kanssa keskiviikkona Ikeassa. Ja ihan vaan mun yleissivistämisen takia. En nimittäin ollu koskaan ennen maistanu Ikean lihabullia. Ei sen väliä että ne saattaa olla ihan tavallisia pakastettuja lihapullia, mutta kun ne on Ikeasta. Viimeks oon käyny kyseisessä paikassa ainaki 6 vuotta takaperin. 

Käytiin eka syömässä, ja oli kyl oikeesti hyvää ruokaa. Vaikka jostain muualta voi saada ihan samanlaista, niin menisin kyllä uudestaanki syömään lihapullia Ikeaan :P Siinä sitten juteltiin ja juteltiin ja juteltiin. Ollaan viimeks nähty joskus ennen kun lähin Lappiin. Eli asiaa siis riitti.


Hieman epäselvä kuva Jennin hienosta jälkkäristä, joka oli jotain mitä en muista :D


Kierrettiin koko paikka läpi, muttei oikeen jaksettu keskittyä mihinkään eli ei siis tullu mitään ostettua. Eipä kyl ois ylimäärästä rahaakaan ollu. Vitsi et mä odotan sitä, kun saa käydä ostelemassa omaan kämppään kaikkee kivaa!




Käytiin ennen lähtöä vielä vetäsemässä 0,80snt tuutit. Lähettiin sieltä sitten meille päin, ja Jenni jäi extemporeena meille yöks. Illalla käytiin vähän kävelemässä Korsossa ja sen sellasta. 


Mul on ollu eilinen ja tää päivä vapaata, ja huomenna alkaa iltavuorot. Ne kestää ens viikon perjantaihin, ja sit ois taas viikonloppu vapaa. Tuntuu tosi hassulta, ihan ku ois sunnuntai tai jotain. Mut onneks saa nukkua nyt pari päivää, töihin meen vasta 14.00 :)

-Ida

1 kommentti: