2.8.2013

Day 36: Kovat pilleet

Heissaaan,

Tänään on ollu hyvä ja lämmin päivä. Aamulla kävin Mian kanssa kaupungilla kerjäämässä palkintoja kisoihin. Saatiin Rautiasta parit heppa-aiheiset palkinnot. Kävästiin samalla kaupassa täydentämässä jääkaappia. 



Takasin kun tultiin, alettiin Siljan kanssa siivoomaan taloa. Se jäi vähän kesken, koska ajateltiin, että sunnuntaihin mennessä ehtii kuitenki tulla roskia lattialle ja pöydille. Joutuu kuitenki sunnuntaina uudestaan imuroimaan ja pyyhkimään pölyjä ja muruja.

Tällasta settii löysin mun kameerasta


Illalla oli kaks tuntia estevalmennuksia. Me tehtiin sillä aikaa Siljan kanssa iltatallia ja kävin Särkiän kanssa järvessä. Se valmennuksen pitäjä ja sen ehkä n. 5v poika jää tänne yöks, kun huomenaamulla on myös valmennuksia. On tossa pojassa ainakin virtaa. Ja ääntä lähtee monen ihmisen edestä.
Ei se oikeen kuuntele mitä sille sanoo, ja tottelun puolella ois vähän parannettavaa. Intoa riittää, muttei ehkä sitä taitoa. Kovasti halus että sytytän lyhtyyn kynttilän. No, hetken väittelyn jälkeen sanoin että kynttilä laitetaan sitten kun talli on lakastu. Annoin harjan käteen ja menin hakemaan uutta tuikkua. Ilme oli näkemisen arvonen, kun sytytin tuikun ja laitoin sen lyhtyy. Sitte käveltiin ympäri pihaa ja oltiin "yövartijoita". Piti tarkistaa oliko kaikki elukat paikalla. Vähän myöhemmin oltiin kaikki ulkoterassilla (minä, Silja, Fiia, Rimi, Heli ja poeka). Istuttiin vaan ja sitte se poika haki jostain karkkia ja Ihaa-aasin. Yhtäkkiä se huutaa "Pidetään pilleet! Tanssitaan kaikki!" Ja siinä se hullunlailla heilu ja piti hauskaa. Oli aika kovat bileet, pakko myöntää. Oli jopa jatkot sisällä, ja saatiin YleX soimaan. Eipä menny kauaa, kun sille jo tuli nälkä ja pilleet loppu sitte siihen. Ai että oli rankkaa, nyt pitää vähän levätä.


Möökö


Huomenna ois sitten tiedossa kaiken viimeistely kisoja varten.

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti