28.11.2013

Viikko tähän asti

Tiistaina käytiin luokan kanssa vierailemassa Lahdessa löytöeläintalolla. Siellä oli kauheen paljon kissoja, mutta vaan kaks koiraa tällä hetkellä. Yks kilpparikin oli, ja kaks degua. Kissoilla oli kivat oltavat, isot huoneet joista oli kulku ulkotarhaan. Paljon virikkeitä ja nukkumapaikkoja. Hyvä puoli paikassa oli se, että yhtäkään eläintä ei lopeteta sen takia, ettei sille löytyis uutta kotia. Ne on siis siellä niin kauan kunnes aika jättää, tai uudet omistajat löytyy. 




Keskiviikkona käytiin sitten Orimattilassa Anttilan tilalla, jossa kasvatetaan Hereford- lihakarjaa sekä lampaita. Ne siis kasvattaa ja myy eteenpäin vasikat, joko muille tiloille tai sitten teuraaks. En oo ennen nähnyt kylmäpihattonavettaa, ja näytti aika kivalta. Siis sellanen, ettei oo sisänavettarakennusta ollenkaan. On vaan katto ja seinät, muttei suljettua rakennusta. Ja ne lehmät. Kauheen isoja ja kiharakarvasia. Ja se tila. Kauheen iso. Ainakin riittää hommaa. Ja ne paimenkoirat. Sulosia ku mitkä. Ja koko ajan paimentamassa.






Tänään päästiin jo kotiin, koska huomenna on korvauspäivä, johon mulla ei oo menemistä, sillä en oo ollu koulusta yhtään (okei, yhden) päivää pois. Ens viikolla alkais uus jakso.

Löydettiin Siljan kanssa viime viikolla iihana Amerikkalainen herkkukauppa!

Oli aika makeeta.

Maistu ihan viinikumille.

Butterfinger, aika voinmakunen. Ja tuhti. En jaksanu kokonaan edes syödä. Vaikka oli normaalin patukan kokonen.

Huomenna Hanna tulee Korsoon ja me vaihdetaan vähän viihteen puolelle. Lauantaina sit Porvooseen, ja sunnuntaina takasin asuntolaan. Sellanen viikonloppusuunnitelma.

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti