14.11.2013

Vuohenjyystoo

Eilen oli koko päivän ajan jotain tekemistä. Aamulla lähettiin sinne Somerolle vuohitilalle vierailulle. Kevyet kaks tuntii sinne ajoi, ja nekin meni hyvin nukkuessa. Perille päästyämme odotti yllätys. Eihän siellä tilalla ollu vuohia ollut viimiseen viiteen vuoteen! Pelkkä juustonvalmistuspaikka. Opettaja ei itsekkään tienny asiasta mitään. Kierrettiin sitten juustola nopeesti ja saatiin mukaan vuohenjuustoja maisteltavaks. Jaettiin ne sitten päivän loputtua kun oltiin takasin päästy koululle.
Juustolassa ei kauaa aikaa menny, joten käytiin nopeesti Ypäjän hevosopistolla pyörähtämässä. Näytti kivalta, joskin aika vaikeesti hahmotettavalta paikalta näin ulkopuolisen silmissä. Paljon oli hevosia ja iiiso maneesi. Paljon on tilaa alueella kyllä.



Maistoin homejuustoa ihan tietämättäni. En oo mikään juustojen suuri fani, mut lehmänmaitocheddar oli niiiin hyvää! Ja sellanen Ruska- juusto. Nams.

Ex-naapurin hepo Kalle (Galahad) oli tänään vierailulla koululla.


Mörkö katolla

Koulun loputtua 15.45 käytiin ruokailemassa, jonka jälkeen tekemään kouluhommia. Perjantaina meillä kävi yks nainen pitämässä luentoa lemmikkisiileistä. Siitä piti sitten englannin tunnille tehdä englanniks lyhennelmä. 
17.50 lähti bussi kohti Lahden Kaupunginteatteria. Käytiin siis siellä kattomassa West Side Story. Kesto 2h 40min. Käytiin keväällä samassa teatterissa kattomassa Hair. Kyl tää Westis oli parempi, juoni oli paljon selkeempi. Näyttelijät onnistu mahtavasti, ja laulutaitoa ei voi moittia. Pitääkin joskus kattoa toi samainen leffa, ehkä aukeis toi musikaalikin vähän enemmän. Mut kokonaisuudessaan ihan katottava.

Meillehän toi lippu makso vaan kympin

Huomenna viikonloppu alkaa, vihdoinkin!

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti