24.11.2013

Elma-messut

Meiän luokka oli ELMA-messuilla viikonlopun ajan töissä esittelemässä meiän koulua ja koulutusta. Torstaina käytiin Helsingin messukeskuksessa rakentamassa osasto, ja päästiin sieltä heti jo yheltä lähtemään kotiin. Käytiin Siljan kanssa vähän shoppailemassa.
Perjantaina sitten mulla vapaapäivä, jonka vietin intistä lomille päässeen poikaystäväni kanssa. Lauantaina töihin aamuvuoroon, eli herätys 7.30 ja työt alko 9.30. Pois pääsi lähtemään jo 13.30. 
Oli ihan kivaa olla siellä. Ihmiset kyseli paljon, ja meillä oli mukana 3 kesyhiirtä, 2 gerbiiliä, kani ja 3 vasikkaa. Siinä samalla sai sitten kierrellä ittekseen tutustumassa muuhun messualueeseen. Olin kyllä aika pettyny, eipä oikeen mitään ilmaskamaa saanu. Paitsi Lemmikki-puolelta koiran- ja kissanruokaa. Maistiaisia oli onneks Lähiruoka- puolella paljon.









Broilerii








Lauantain ruoka; Vuohenjuustoleipä. Oli kyl vähän liian juustonen



Salkkari- Maarit



Sunnuntaina olin sitten iltavuorossa, eli 14.30-17.30. Iltavuorossa huomas sen, kuinka siinä puol viiden aikaan alkaa ihmiset valumaan pois. Aamulla taas huomas messujen alettua klo 10.00, kuinka yhätkkiä ihmisiä vaan alkaa tulemaan. Messuthan siis loppui 17.00, mutta osasto piti siivota vielä.
Kaikenkaikkiaan aika nopee mutta mukava viikonloppu. Voisin mennä uudestaan messuille töihin. Ilmasen ruuankin kun sai. Tai no, sellasen ruokalipukkeen joka oli 9e arvonen. Mietippä mitä Messukeskuksesta saa ysillä, kun se ei käyny Heseen? Eipä oikein mitää kovinkaan täyttävää. Sentään jotain. 



Hämmentävää, miks noi banskut roikkuu tuolla?

Eskoo

Sunnuntain ruoka; Lämmin kinkkujuusto croissant


Sellaaset messut. Ekan kerran näytteilleasettajana, kun aina ennen ollu messuvieraana.

-Ida 

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti