10.11.2013

Week has gone

Keskiviikkona käytiin luokan kanssa strutsitilalla. Enpä oo ennen ajatellu, että strutsien kanssa pitää olla tosi varovainen, kun niillä on niin paljon potkuvoimaa ja kauheet kynnet. Ei meitä päästetty sinne niiden sekaan, kateltiin vaan aidan ulkopuolelta. Ajatelkaa, yks strutsinmuna vastaa 25 kananmunaa! Jänniä lintuja noi strutseloiset.

Strutsiravintola, jossa ei nimensä mukaisesti aina tarjota strutsinlihaa.





Torstaina käytiin Siljan kanssa Pasilan teatterissa kattomassa sellanen näytelmä kun 3 apinaa. Koululta sai liput vaan kympillä, joten olihan se nyt pakko vähän kokee kulttuuria. Suosittelen kyllä! Oli hauska esitys, ja näyttelijät onnistu täydellisesti. Enempi huumori oli kyllä sellasta miesten huumoria, mut kyl se oli aika jees.

Perjantaina käytiin poikaystävän kanssa Tikkurilassa hohtokeilaamassa. Arvatkaa kumpi vei ihan sata-nolla? No minä tietenki ;) Varmaan olin edellisessä elämässä ammattikeilaaja.
Lauantaina käytiin Flamingossa hohtogolfaamassa. Oli kyl aika jännä kokemus. Aika paljon sai odotella vuoroa ja kyl siel kaks tuntii helposti vierähti. Kokemus sekin.

Ens viikolla ois keskiviikkona luvassa vierailu vuohitilalla ja illalla Lahteen kattomaan West side storya. Sinnekki pääsee koulun kautta kympillä. Mikäs siinä, voihan se olla hyväkin. Näkee sitten.   

Pari ostosta huutonetistä jotka hain lauantaina, yhteishintaa 11e. Kuvat vähän huonoja, en ehtinyt ite ottaa omalla kameralla:


-Ida

1 kommentti: