5.12.2013

Taas vierähti kouluviikko

Taas meni tosi nopeesti yks arkiviikko. Huomen vapaata (luonnollisesti) ja nään taas mun miehen (viimeks nähny 8 päivää sitte) kun intistä taas pääsee veke. TJ ei paljoo ;)

Mitäs täl viikol on tapahtunu, hmm. Maanantaina alko uus jakso. Eipä mitää suuria muutoksia, ruotsi ja liikka alko. Eläintenhoidon tunnit on vaan jaettu niin, että pieneläinhoitajat ja tuotantoeläinhoitajat käy eri opettajien tunneilla. 
Keskiviikkona oli melkein koko päivä yhtä ja samaa, eli eläintenhoitoa. Istuttiin luokassa 5 tuntia ja käytiin läpi koiran ulkoloisia. Siinä sivussa tehtiin eläinaliasta, joka liittyy ens viikon tiistaina pidettäviin pikkujouluihin. Loppupäivä ois ollu liikkaa, muttei maikkaa kuulunu eikä näkyny. Puol tuntia odotettiin, sitte lopetettiin koulupäivä ihan oma-alotteisesti tuntia ennen oikeeta loppumista. Eipä haittaa ;)

Tänään aamulla oli fretti-luento. Mielenkiintosia (mutta haisevia) otuksia. Ja kun niitä pitää sylissä, ne on ihan lötysköjä. Ne voi laittaa vaikka solmuun :P Naaraat on ainakin puolet pienimpiä kun urokset. Fretin pitäminen kuulosti aika työläältä, ne kun tarvii paaaljon virikkeitä. Ja ne kiipeilee minne vaan, kaapit kuulema aukeilee helposti fretin ollessa vapaana. Hauskoja tyyppejä :D



Päivällä mentiin Helsinkiin Kaapelitehtaalle kattomaan jotain näyttelyä naudan historiasta... Voin kyllä sanoo että eipä ollu kummonen. Ja taide on friikkaavaa. En tiiä miks, onpahan vaan. Eikä se näyttely liittyny paljoakaan nautaan. Esim, miten vitriinissä oleva nippusiteen palanen edes liittyy mihinkään mitenkään? Kysynpähän vaan. Eikä ollu edes mitään silleen historiaa siitä, kuinka nautoja on pidetty ennen vanhaan. Petyin karvaasti.

Joo no tää oli jossain toisessa näyttelyssä. Friikkaavaa eikö?

Hyi, noi oli pelottavat. Bootsis roikku vaan katosta, ei mitään muuta :o

Pimee huone, jossa lattialle heijastettiin tällaisa lauseita. Suomessa nautojen tappamislukumäärä vähentyy koko ajan.


Aiheeseen liittyvää(kö)?


Huomenna ehkä kattomaan Sini Sabotagen levyjulkkarikeikkaa :) Paikalla myös JARE &VILLEGALLE, RUUDOLF ja varmasti myös itse MäkGälis! Huikeeta. Jos vaan sais aikaseks sinne mennä, mut eiköhän ;)

-Ida

1 kommentti:

  1. Haastan sinut
    http://haavenakenneli.blogspot.fi/2013/12/haaste.html

    VastaaPoista