12.12.2013

What would you do

Taas kouluviikko vierähtäny. Tällä viikolla ei oo ollu mitään kummosta. Tiistaina meillä oli luokan kesken pikkujoulut koulupäivän ajan. Pelattiin omaa tekemää aliasta, eläinaiheisilla sanoilla tietty. Pelattiin myös jotain Graniumia (jos oikein) ja oli aika hassu peli. Roni tuli hakemaan mut koulun jälkeen, koska mentiin illalla johonkin tilasuuteen missä palkittiin tän vuoden parhaimpia ampujia (harrastaa ammuntaa). Siellä meni se 1,5 h. Huoh, eipä ollu ihmeellinen, kahvia ja voileipäkakkuu ja joku mies puhu omien sanojensa mukaan "vähän aikaa". Niinhän ne aina sanoo.
Jäin sitten Korsoon yöks, ja keskiviikkona takasin asuntolaan. Tänään käytiin luokan kanssa Viikin löytöeläintalolla. Sieltä lähin suoraan Itikseen vähän shoppailemaan. Ajattelin ostella joululahjoja. Ja hyvin alko, ensimmäinen ostos ittelle. Pakko kun paita makso vaan 4e :P Plus 10e farkut. Kyl mä niitä lahjojakin ostelin, sillä tyylillä että en miettiny mitä kenellekkin vaan ostelin kamaa ja mietin myöhemmin. 



Huomenna luokan kanssa Koira2013- messuille. Lauantaina hakemaan Huutonetistä ostettu laukku, hurjat 3e maksaa. Ens viikolla alkaa joululoma!

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti