10.10.2013

Poke-r

Käytiinpäs eilen luokan kanssa Iitissä lammastilalla. Kerimässä lampaita.... Joita ei oltu ennen keritty....
Onneks meni hyvin. Ei tullu vekkejä lampoihin eikä ketään jouduttu lähettämään teuraaks. Ihmeen hyvin ne käyttäyty ekan kerran uhreiks. Me kynittiin Siljan kanssa kaks lammasta, yks valkonen ja yks musta. Että se mustan trimmaaminen oli hankalaa! Ei siinä nää yhtään mitään kun sen ihokin on ihan musta. Ei sit yhtään mitään.
Kuvia laittelen viikonloppuna kännykästä!

Tiistaina oli luokkalaisen 18v synttärit. Vietettiin iltaa läheisellä kodalla. Uskokaa tai älkää, oltiin jo ysiltä takasin asuntolassa.



Eilen innostuttiin pelaamaan korttia. Ristiseiskaa, läpsyä, seiskaa yms ja POKERIA. Mun uus innostus. Ekan kerran pelasin ikinä, ja voiton vein! Panokset oli jopa niinkin kovia kun karkkia. Mut en mä niitä kuitenkaan saanu kun ne oli kaikkien yhteisiä. Voitto kun voitto kuitenki ;) 
Ja tänään jatku, vähän huonommalla tuurilla...




Ollaan koko päivä koulussa suunniteltu ens kuussa olevia Elma- messuja, jossa meiän luokka on töissä. Suunnitellaan koko messuosasto itte ja kaikki aktiviteetit joita aiotaan/halutaan/jaksetaan järjestää. 

Huomenna ois suunnitelmissa mennä Janinan kanssa kattomaan Millerit. Lauantaina sitte työt kutsuu ja ehkä niitten jälkeen itikseen, ja sunnuntaina I Love Me- messuille! Eipä tuu tylsä viikonloppu :)

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti