5.10.2013

Bokbokbah

Oltiin tänään Siljan kanssa sellasessa NRJ:n järjestämässä jutussa, jossa oli sponssareina Reebok ja Intersport. En oikeen saanu selvää et mikä sen koko höskän ideana oli. Hanna oli sinne liput saanu, mut ei itte päässy paikalle joten mä kehvelöin ne. Kysyttiin ovella oikeen nimiki ja kaikkea. 

Niin, tapahtuma oli Lasipalatsissa. Se alkoi 11.40, mutta me mentiin pikkasen myöhemmin. Siellä oli Anne Kukkohovi pitämässä jonkun tapasta luentoa jostain terveydestä ja liikunnasta. Krista Siegfridkin siellä ois ollu, mutta tultiin liian myöhään, oli ehtiny jo esiintyä. Niii ja olihan siel Tuija Pehkonenki!
Sitten joku mies vielä selitti liikunnasta ja sen sellasta. Sen loputtua saatiin aulasta hedelmäsalaattia ja mustikkasmoothiet, nam! Niin, ja sai sieltä mustikkarahkaakin omaan jääkaappiin. Ja lähtiessä sai vielä Intersportin kassin, jossa oli Reebokin pinkki urheilupaita, Hyvää päivää- juoma, alennuskuponki kyseiseen kauppaan ja proteiinipatukka. 






Jäätiin Siljulin kanssa vielä vähäks aikaa shoppailemaan. Enpä mä muuta ostanu ku Seppälästä kaks paitaa, käsi- ja kaulakorun. Ja kaikki oli -70%. Yhteishintaa jäi vaan 18.90e. Kampissa jaettiin minipandasuklaapusseja. jee.




-Ida

1 kommentti:

  1. No hyvä ettei menny liput turhaa ja et jäi sielt jotai käteenki :P
    Magee toi käsikoru

    VastaaPoista