15.10.2013

Itserakkaat liikkellä

Oltiin sunnuntaina I Love Me- messuilla. (ent. Kauneus&Terveys). Lippuja tuli ku ovista ja ikkunoista; Hanna voitti 10kpl, äiti 4 ja minä 4. Oli vähän ylimääräsiä, mutta niistä selvittiin myymällä ne pois. 

Mentiin Siljan kanssa messuille jossain yhen aikoihin. Hanna tuli kavereittensa kanssa vähän myöhemmin. Kierreltiin ihan rauhassa metsästäen ilmaisnäytteitä ja maistiaisia. Julkkiksiakin tuli bongailtua; Salkkareitten Niko, Hanna, Isabella, Katariina ja Cindy, Esko Eerikäinen, Marttiina Aitolehti, Ellen Jokikunnas + muutamia muita jotka Silja tunnisti.








Paparatsia






Siljan pyynnöstä

Hyvin se aika siellä saatiin kulumaan, lähettiin vasta jossain viiden aikoihin pois. Käytiin Hannan ja sen revohkan kanssa Itiksessä Mariossa syömässä. Sen jälkeen kohti Korsoa, kamat kasaan ja kyydissä Porvooseen. Täällä mä tällä hetkellä nyt mummilla ja ukilla oleilen, kotiin joko huomenna tai keskiviikkona. 

Heräsin tänään vasta 12.40 :o Jossain ysin aikaan olin ottanu kännykän viereeni ja ajatellu nukkuvani vielä "vähän" aikaa. Toisin kävi. Eilen olin aika hurja, kävin päivällä 40 minuutin lenkin ja vielä illalla Hannan kanssa salilla vedeltii 50 minaa. Ja tänään uudestaan saleilemaan :)

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti