27.6.2013

Hyttysten armoille mars!

Moi,

Ollaan siis kaksi ensimmäisen vuoden eläintenhoitajaopiskelijaa, Silja ja Ida. Ikää on kertynyt molemmille 17- vuotta. Asutaan molemmat pk-seudulla, joten ihmettelette varmaan miksi haluttiin lähteä Lappiin asti työssäoppimaan.

No, kaikki lähti siitä kun alettiin alkuvuodesta etsiä työssäoppimispaikkaa kesälle. Ajateltiin että olis kiva nähdä vähän muutakin maailmaa kun kerrostaloja ja shoppailukatuja. Lappi. Se olis täydellinen vastakohta. Siinä sitten kateltiin netistä hevostalleja eri puolilta Lappilandiaa. Hevostalliin päädyttiin, koska minä, eli Ida, olen koko pienen ikäni tykännyt hevosista ja harrastanutkin niitä. Silja taasen haluaa niistä kokemusta. Nytten sitten työpaikka on tiedossa Kemijärven läheisyydestä. Meistä tulee viiden viikon ajaks raskaan työn raatajia.

Tätä kirjottaessa ollaan junassa matkalla Kemijärvelle. Eihän se kestä kun vaivaset 15 tuntia... Tähän mennessä matkaa on kertynyt tunneissa vajaa kolme. Hyvin on mennyt, juna pysyny raiteillaan. Silja nukkuu ja mä tässä koneilen. Eväitä on enemmän kun tarpeeks, no, ainakin riittää purtavaa.

Aamulla sitten ollaan perillä ja nähdään että mihin oikeen ollaan ryhdytty. Huomiseen siis! :)







- Ida


2 kommenttia: