29.6.2013

Day 2: Kyllä vain

Tere tere,

Toinen, aika rento päivä takana. Aamulla herättiin omia aikojamme jossain ysin aikoihin. Melkein heti sitten kun mentiin talliin kattomaan että mikä meininki, kysyttiin meiltä että halutaanko ratsastaa nyt heti. No mikä ettei! Viimeks tosiaan syksyllä ollu hevosen selässä. Ja kyllä, hevonen toimii mulla vieläkin just niinkun sen pitäisikin. Tuntu vaan hassulta, että meitä pari vuotta nuorempi likka piti meille ratsastustuntia. Ei siinä, etteikö olis ollut hyvä opettamaan, kun kerran melkein koko ikänsä ollu hevosten parissa.

Pelle- poni kävi jossain pyörimässä

Ja taas jatkettiin sitä purujen lappaamista. Saatiin sekin suoritettua tarmokkaalla työtahdilla valmiiks.

Ekasta kuvasta jos oikein tarkasti tirkistää, näkyy edessä purukumpuja, eikö? :)


Päivällä käytiin Rotin kanssa tsekkaamassa läheinen "ranta". Uimaan siitä pääs kyllä, muttei se nyt mikään  yleinen hiekkaranta ollut. Rotikin innostu pulikoimaan:




Pääsin myös kyytiin, kun M ajoi nuorella, tulevalla ravitähdellä Veikolla. Veksin kyydissä oli kivan tasasta, mitä nyt yhessä vaiheessa sammakko hyppäs suoraan sen nenän eteen ja vauhti pysähty kun seinään. Sain ittekkin ohjastaa, eikä se nyt niin vaikeelta vaikuttanut. Ties vaikka muhun iskee ravikärpänen! Hyttyset on ainakin iskeny mua joka paikkaan...


Saadaan kuulema Siljan kanssa ajaa ihan itte, kunhan ollaan pari kertaa käyty mukana kattomassa miten homma oikeen toimii. Wihii :)

Mitäs me oikeen ollaan muuta tehty tänään? Normaaleja tallihommia. Ei sen kummempaa. 

Ja nyt jo toinen päivä pulkassa. Nopeesti menee aika. Ja täällä on yöt melkein yhtä valosia kun päivätkin. Tätä menoa kohta jo huomataan että ollaan kotimatkalla. Sitä odotellessa :) Maanantaina alkaa eka leiri, saas nähdä sitten että millanen hulina täällä on seuraavat viis päivää.
Mut ei kai sit mitään ihmeempiä, huomiseen vaan :)

- Ida





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti