25.2.2014

Lömää

Lomalla jee. Viimeinen päivä Faunattaressa, eli perjantai, meni hyvin. Oli hommaa, koska tuli paljon kuormia joita piti purkaa ja hyllyjä täyttää ja ruokia pussittaa. 

Tällä viikolla sitten nukkumista :P On mulla onneks tekemistäkin, eilen oli ajotunti, huomenna vikat teoriatunnit (!) ja torstaina ajotunti ja päivällä Porvooseen, perjantaina takasin kotiin ja lauantaina synttärit!!! Vihdoinki, viime synttäreistä jo vuosi! Hah.

Perjantaina töiden jälkeen vähän shoppailin Jumbossa, sillä ajatuksella jos löytäis vaikka jotain synttäreille. Ja löysinhän mä:


Vilasta -70% mekko, 15e.

Bik Bok -50%  4,30e.

Cubus, en muista hintaa.

Bik Bok -50%, 4,30e.

Bik Bok -50%, 4,30e.

Nää on vähän vanhempia ostoksia, mutta kuitenkin uusia;
Seppälä, 12e.

Kirppis Lanttila, 10e (uudet, oli vielä oikee hintakin; 30e). On muuten iso ja hyvä kirppis!

Ja näitä en oo itte ostanut, pääsin testiryhmiin:
 Pitäis vaan uskaltaa kokeilla, vähän kyllä annan vielä hiusten kasvaa.


Ja nää sai ilmaseks, kun lähetti palautetta noista hiusväreistä. Joo, lähetin vaikken oo vielä kokeillutkaan, koska se eräpäivä ois muuten mennyt umpeen :P

Ja 12.4 - 17.4 Hollantiin Hannan ja sedän kanssa!  Hanna on muuten tällä hetkellä Ylläksellä töissä, kannattaa seurata sen blogia :)



Sitten vielä 14.3-26.3 ois lähtö Ronin ja sen isän+naisen kanssa Kyprokselle, siellä on ampumakisat joihin poijjaat osallistuu. Toivottavasti vaan saan koululta vapaata.... :)
-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti