3.3.2014

Födelsedagen

Lauantaina oli synttärit. Mun 18v synttärit! Vihdoinkin täysikäisyyden aikakausi alkaa. 

Meillä oli 5 kaveria mun lisäks alottelemassa; Silja, Jenni, Anna, Roni ja Jepa. Viinaa oli Red catia, 2 votkaputelia, 2 kuoharii, ananassilikööri, limevodkaa ja jotain liköörijämiä. Äiti innostu tekemään booleja, ja ne meni kyllä hyvin kaupaks. Siinä sitten maisteltiin ja me tytöt laittauduttiin. Pelattiin vähän juomapelejäkin, muttei koskaan päästy loppuun asti kun alotettiin jo uus. Parhaillaan mulla oli kerralla kolme mukia boolia ja kaks lonkeroo. Harmi kun ei tullu otettuu kauheesti kuvia, mitä nyt Janina otti muutamia (66) mutta suurin osa niistä on julkasukelvottomia. Puol yhentoista aikoihin lähettiin meiltä liikkumaan kohti Korsoa. Siellä mentiin Sorentoon jossa sain tutuilta paljon onnitteluja :) Oli muuten aikasemmin kiva käydä kaupassa ja alkossa kun myyjät onnitteli :)
Sorentossa Roni tarjos mulle yhen hienon drinkin, yks toinen tyyppi valkovenäläisen ja viskiä. Hyi viskiä en kyllä juonu kokonaan. Sieltä lähettiin silleen pois, että oltiin kaheltatoista Tikkurilassa. Suuntana Tulisuudelma & Amarillo. Tulisuudelmassa sain pyytämällä tiskiltä sellasen kivan suklaadrinkin, joka oli ihan kun pirtelöö nam! 
Eipä siellä puolella kauaa viihdytty, siirryttiin alakertaan dansaamaan. Tanssittiin pari biisiä, kunnes Anna huomas että narikkalappua ei löydy mistään. No, mentiin narikalle varmaan tunniks että ne edes jakso ja yritti ettiä Annan takkia, kunnes se löyty jossain kolmen aikoihin. Tunnin sai odotella. Siitä sitten junalla Korsoon ja pizzeriaan ranskalaisille. Käveltiin meille, ja vielä oltais oltu menossa kaverin bändikämpälle laulamaan karaokee, mut kun pääs kotiin niin sänky ja unet tais viedä mielummin voiton. 
P.S. JANINA OSAA KUVATA.COM

Törley oli pahaa, pinkki viel jäljellä







Mul ei oo valkosii sukkii vaikka näyttääki siltä!

Klo 5.24 olin vielä näinkin elossa!

Sunnuntaina aamulla (13 aikaa) käytiin takapihalla jossa taloyhtiö paisto makkaraa ja sieltä sai hyvät aamusapuskat. Patonkii salaattii makkaraa. Jees jees.

Sain sedältä lahjaks iPad minin!

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti