6.1.2014

Kiirettä pitää (niinvarmaa)

Enpä oo oikeen ehtiny kirjotella tässä. Joulu ja uusvuos meni suhtkoht (hah) rauhallisesti. Harmi vaan että joulufiilis oli aika hakoteillä ilman lunta. Namnam jouluruokaa tuli syötyä ja sitä rataa. Lahjoja en nyt jaksa rupee luettelemaan, eipä oikeen mitään erityistä. En mä oikeen mitään toivonukkaan. 



Vuodenvaihde meni junassa. Tai siis, oltiin menossa Tikkurilaan, ja just kun kello löi 00.00 niin oltiin vielä minuuttia vaille Tiksin asemaa junassa. Ja sen kyllä kuuli, kun vuosi vaihtu. Käytiin Heurekalla Ronin ja Jepan kanssa ja otettiin matkaan Jenni ja Silja ja mentiin jonnekkin pihakeinuun vaan istumaan ja pälättämään. Siitä sitten jatkettiin Korsoon. Aamulla kymmeneltä vasta mentiin nukkumaan, lähinnä sen takia että meillä oli niin syvälliset keskustelut keskenämme. Ekana päivänä vuonna 2014 herättiin jossain kahen aikaan ja lähettiin tytyjen kans aamupalalle pizzeriaan. Oli kyl hyvä uusvuos! :)




Huomen alkaa taas arki. Ja autokouluuu hui. Jännää. En nyt jaksa kauheesti filosofioida (hmm) tässä kun pitäis nukkumaanki mennä. On unirytmi meinaa menny aika segasi. Yöt valvotaa ja päivät nukutaa. Nyt tulee muutos. Ehkä.

-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti